ISKUSTVA KORISNICA

 

Biljana
Poštovani,
Želim da izrazim duboko poštovanje i Veliku zahvalnost što ste nam podarili proizvod Femisan A.
Imam 37 godina i već dugi niz godina, tačnije 20 imam obilne i bolne menstruacije koje nisam uspela da saniram ni uz razne medikamente preporučene od strane eminentnih stručnjaka iz oblasti ginekologije.
Bila sam dosta nepoverljiva kada mi je prijateljica znatno mlađa od mene preporučila Femisan A kapi.Počela sam da ih koristim 5 dana pre ciklusa i mojoj radosti nije bilo kraja kada sam izgurala ciklus bez bolova i pelena za odrasle koje su sastavni deo mog života zbog obilnog krvarenja.Sve obaveze u tim danima izvršavala sam normalno što već dugi niz godina nisam bila u stanju.TO JE ČUDO !!!!!!
Nadam se da će mi kapi pomoći oko problema sa začećem pošto mi je konstatovana zadebljala materica , a iz tog razloga nisam uspela da se ostvarim kao majka.Prijatelji mi kažu da ne očekujem čudo, ali kako kad sam već čudo doživela uz ovaj preparat?
Moj saveznik Femisan A i ja nastavljamo borbu zajedno u nadi da će se i meni ostvariti davnašnja želja.
Postojala je potreba u meni da Vam se zahvalim.
U nadi da ću Vas uskoro obradovati sa lepim vestima, svako dobro Vam želi Biljana.
T.G. 26 godina
Godinama sam imala neredovne menstruacije, pojačan sekret i osećala sam bol prilikom odnosa, tako da  je to skoro bilo i neizvodljivo. Probala sam zaista mnoge preparate ali prvi put kad sam probala Femisan A kapi, mogu reći da mi je nešto zaista pomoglo. Već u toku prvog meseca korišćenja, osetila sam znatno olakšanje. Prvi put u životu menstruaciju dobijam tačno na 28 dana. I posle tromesečne terapije, nastavila sam da pijem ove kapi preventivno jednom dnevno ujutru.
N.O. 43 godine
Imala sam miom veličine 30x28 mm i to je bio osnovni razlog zbog kog sam počela da pijem ove kapi. Posle ispijenih 5 bočica (2,5 meseca korišćenja) miom se smanjio na 14x15 mm. Ono što me je iznenadilo - na kolposkom pregledu je konstatovano, da je sanirana hronična upala grlića materice a simptomi PMS-a koje sam ranije burno preživljavala sada su nestali.
M.N. 34 godine
Imala sam cistu veličine 35 mm, koja je u relativno kratkom vremenskom roku narasla na veličinu 50 mm, uprkos tome što sam koristila različite terapije. To je počelo izuzetno da me zabrinjava. Posle terapije od 2 meseca cista se smanjila na 28 mm a posle još 2 meseca korišćenja potpuno je nestala. Za kapi sam saznala od drugarice, koja je  posle 7 godina bezuspešnih pokušaja, uspela da ostane u drugom stanju  posle samo 3 bočice Femisana A.
T.S. 35 godina
Godinama sam imala bolne menstruacije, pojačan sekret i osećala sam bol u donjem delu stomaka. Suprug i ja smo nekoliko godina pokušavali da dobijemo bebu, ali neuspešno. Femisan A sam počela da pijem i ne sluteći da ću već posle prve popijene terapije ostati u drugom stanju.
A.N. 32 godine
Usled velikog pretrpljenog stresa potpuno sam izgubila menstruaciju i nisam je imala 2 godine, da ne pominjem šta sam sve pokušavala da bi povratila ciklus. Kad sam se informisala za Femisan A kapi, pomislila sam da nemam šta da izgubim. Na moje veliko iznenađenje, posle 15 dana sam dobila. Terapiju sam koristila posle još 4 meseca do potpune normalizacije.
S.D.
Sve pohvale za ove kapi, jer su meni jako pomogle. Imala sam ciste na oba jajnika, a sada, posle nekih 2,5 meseca terapije, oni su u potpunosti čisti što je potvrđeno pregledom. Ja ću i dalje nastaviti sa upotrebom 2 puta dnevno, čisto radi prevencije a i drugima preporučujem na osnovu ličnog iskustva!
R.T.
Femisan A, hvala što postojite, kapi su toliko delotvorne, prezadovoljna sam.
A. P.
Koristila sam Femisan A kapi - jako sam zadovoljna, cikluse nisam imala redovno tj. svaka dva mjeseca a ponekad i svaki treći. Otkako sam počela piti Femisan A kapi, cikluse dobivam redovno. Koristim ih već dva mjeseca. Prvi put mi je rezultat bio jako brzo, tj. odmah nakon 5 dana sam dobila ciklus koji nisam imala već dva i po mjeseca, bolova nije bilo a inače su neizdrživi. Uz sve to, imam problema sa cistama i disbalansom hormona. Sve u svemu, osjećam se puno bolje uz Femisan A kapi.
S, 30 godina
Počela sam da koristim Femisan A kapi - trenutno pravim pauzu od 2 nedelje - kako je u uputstvu navedeno, pa nastavljam da ih pijem. Imala sam velikih problema sa neredovnim i produženim menstruacijama, pa su mi prepisivali raznorazne kontraceptivne pilule kako bi mi se ciklusi regulisali. Veoma sam zadovoljna sa ovim kapima.
M. iz Atine
Nisam verovala kada mi je majka poslala ove kapi, sa pričom kako mogu da pomognu. Moji menstrualni ciklusi su neredovni, od kako sam promenila način života, klimu, hranu, vodu, više stresa i nervoze, počela je i da kasni i više nego uobičajeno.
Prvi put otkad imam mentrualni ciklus (možda su samo prve dve godine bili redovni) uz ove kapi, dobila sam na tačno 28. dan. Za mene je to bilo neverovatno. Imam bolne menstruacije, ovu nisam ni osetila! Malo jeste boluckalo, ali nije bilo kao ranije da sam u krevetu i da ne znam šta ću od sebe, i sve to uz jak lek protiv bolova, preznojavanje itd.
Savetujem zaista svim devojkama, jer posle konsultacija sa porodičnim lekarom koji je upoznat sa mojom "situacijom", on reče da ih mogu koristiti, jer ne mogu da škode, a rezultati su tu.
Crystal
Prvo sam imala vodenu cistu, ona je sama pukla / nestala a pila sam samo čajeve. Onda sam posle dva meseca imala cistu gušćeg sadržaja sa pregradom. Jedan lekar mi je predlozio operaciju i tražio savet od kolege iz Novog Sada a tamo sam dobila Logest. Femisan A sam tad pila 2 meseca. Na kontroli ciste nije bilo i posle sam se celo leto dobro osećala.
Bojana, Novi Sad
E ovako... moje iskustvo sa ovim kapima je više nego pozitivno! Počela sam da ih koristim prošle godine, na preporuku apotekarke, i to u nekoj drugoj funkciji! Elem...imala sam ešerihiju i to preko milion. Uz gomilu čajeva koja mi je dala, pitala me je kakvi su mi ciklusi i dala mi ove kapi jer su uopšte dobre za cirkulaciju u toj regiji (bešika, jajnici, materica, bubrezi). Kako ja inače imam veeelikih problema sa ciklusom, uzela sam kapi i počela. Nakon završene cele ture kapi (5 nedelja, pa 2 nedelje pauze) i  čajeva, ešerihija je nestala i nije se vraćala. Da se vratim na cikluse... od prvog momenta imam neredovne, u smislu ne dobijam po 8 meseci. Kad sam išla kod lekara davali su mi kontracepciju i silne inekcije da bi izazvali krvarenje. I tako godinama... Jer dijagnoza je policistični jajnici (vodene ciste) uz genetske predispozicije (isto je i moja mama koja se tek posle porođaja rešila briga) za to. Otkad koristim kapi ja dobijam svaki put, sad nekad mi bude redovno, nekad moram da počnem novi cilkus kapi pa tek onda dobijem... ali je suština da dobijam više od jedanput godišnje (skoro pa redovno u globalu), nemam bolove. Nadam se da je bar nekom ovo bilo od pomoći. Ja sam im najbolja reklama, svi iz moje okoline to znaju, tako da sad već imam problema da ih nađem u apoteci u kraju.
Bonibonboni
Kupila ja ove kapi 10.02.2012. i odmah počela da ih pijem - dobila sam posle 2 dana, a pre toga nisam imala tačno 47 dana, eto čisto da prenesem i svoje pozitivno iskustvo, možda ce nekome značiti.
KetyBoop, 25 godina
Ja sam od početka imala neredovne menstruacije, dešavalo mi se da ne dobijem po nekoliko meseci, ali otkad koristim ove kapi dobijam redovno, tačno u sat. Zaista su mi pomogle ove kapi.
Jelcha
Ja sam imala problem sa neredovnim i pritom veoma bolnim ciklusom... menstruacija mi je izostajala i po mesec dana... i to svakog drugog meseca. Čim sam počela da pijem kapi to se regulisalo... zato ih svim ženama i devojkama toplo preporučujem!!!
Maja 1984
Ćao svima, [...] morala sam da podelim svoje iskustvo sa vama. Imam 28 godina. Od početka menstruacije nikad nisam imala redovan ciklus, prvih par godina još kako-tako a kasnije sve ređe i ređe (godišnje 3-4 puta). Pre otprilike 2 godine otišla sam kod ginekologa koji mi je bez ikakvih pretraga (samo pregled) prepisao Diane 35. Pila sam ih 6 meseci, i u tom periodu imala redovne menstruacije na 28 dana, kad sam otišla na kontrolu rekao mi je da nastavim da pijem tablete ali Logest (navodno da su znatno slabije od Diane). Međutim postepeno sam „zaradila“ tešku upalu i nenormalne otoke zglobova ekstremiteta, i mnogobrojna jako bolna potkožna zadebljanja. Ne znajući zbog čega mi se to događa čekala sam da prođe samo od sebe, na kraju posle mesec dana otišla sam kod ginekologa jer sam pročitala upustvo leka i pronašla kontraindikacije (gde su opisani moji simptomi) da bi mi on rekao da to nije od Logesta 100%  (!!!) i da nastavim da pijem tablete. I tako od doktora do doktora - na kraju je reumatolog ustanovio da je ipak od Logesta. Lečenje upale je trajalo 3 meseca sa 20 injekcija Penicilina i nekoliko kutija Nimulida (protiv bolova). Naravno, Logest sam prestala da pijem odmah nakon dijagnoze.
Nakon toga nisam dobila menstruaciju rekordnih 9 meseci i koji dan više (u međuvremenu sam pokušavala sa raznim čajevima ali nije bilo rezultata). Slučajno sam čula za Femisan A. Počela da ga pijem 12. maja i dobila menstruaciju 7. juna, pa 10. jula, pa 11. avgusta i ovih dana očekujem novu.
Šta da vam kažem, preporodila sam se, nema više nadutosti, ni drugih problema. Splasnula sam toliko da svi misle da sam smršala najmanje 10 kg :) I da, da kažem da sam se u potpunosti pridržavala uputstva, 3x dnevno pre obroka 30 kapi, nakon 2 meseca pravila pauzu od dve nedelje, sad (26.09.) ću napraviti drugu pauzu od 2 nedelje. Prezadovoljna sam!